01450 Vantaa, Kelatie 16 A 6

08-18 ma-pe 0503228790

Tuulilasin vaihto tarjoushintaan

 • Tuulilasin vaihto VW Golf VII 12- sad. 220€
 • Tuulilasin vaihto Mercedes-Benz C-class W204 sad. 260€
 • Tuulilasin vaihto Chrysler Voyager 250€
 • Tuulilasin vaihto Peogeot 307 02-08 sad. 220€

 • Kaikki tarjoukset sisältävät tuulilasin ja asennustyöt
  Sijaisauto veloituksetta!

  Ota yhteyttä

  Tarjoamme  huolto­ ja korjauspalveluita nopealla aikataululla

  Määräaikaishuolto

  Jarrut

  Automaattivaihteiston öljynvaihto

  Tuulilasin vaihto

  Ilmastoinnin täyttöhuolto

  Jakohihnan vaihto

  Hinnasto

  LISÄPALVELUT

  SOPIMUKSEN MUKAAN AUTAMME TEITÄ auton KATSASTUSASIOISSA, TURBON KUNNOSTUKSESSA, JAKOPÄÄN HUOLLOISSA JA KAIKISSA MUISSA VAATIVIMMISSAKIN KORJAUKSISSA KILPAILUKYKYISEEN HINTAAN JA JOUSTAVALLA AIKATAULULLA

  “Volgaan öljyä ei vaihdeta, Volgaan öljy lisätään.” Nykyautoissa öljy kuitenkin vaihdetaan säännöllisin väliajoin. Ajan mittaan öljyn voiteluominaisuudet heikkenevät, varsinkin kylmissä ja vaativissa käyttöolosuhteissa. Monet valmistajat suosittelevat moottoriöljyn vaihtoväliksi 1v tai 30tkm. Vaativissa käyttöolosuhteissa (kaupunkiajo, kylmyys, suuret moottorin kuormitukset) suositellaan vaihtamaan öljyt useammin, esim. 10-15tkm välein.

  Automaattivaihteiston luotettavan toiminnan takaamiseksi öljyn säännöllinen vaihto on perusedellytys. Käytön mukaan öljyn viskositeetti muuttuu ja voiteluominaisuudet heikkenevät. Sisäiset kitkat kasvavat ja metallihiutaleet sekoittuvat öljyyn ja nämä voivat vaikuttaa vaihteiston toimintaan tai vaurioittaa automaattivaihteistoa. Säännöllinen öljynvaihto säilyttää vaihteiston toimintakuntoisena.

  Aina ratin takana ollessasi silmiesi edessä on tuulilasi. Käytössä ja ajan mittaan lasiin ilmestyy kiveniskuja, naarmuja ja halkeamia. Lasin vaihtoajankohtaa monesti pitkitetään. Kaikki tuulilasivauriot voivat heikentää näkökenttää ja lisäävät silmien väsymistä, mikä vaarantaa turvallisuuttasi liikenteessä. Kun tuulilasi on puhdas ja siinä ei ole halkeamia tai kiveniskuja, mikään ei häiritse ajamista. Tuulilasin vaihtoa ei siis kannata jättää viime hetkeen.

  hyvä palvelu

  nopea huolto, edulliset hinnat, soita ja varaa aika!

  0503228790

  Arvostelut

  • Kelatie 16, 01450 Vantaa 0503228790