01450 Vantaa, Kelatie 16 A 6

08-18 ma-pe 0503228790

Automaattvaihteiston 100% öljynvaihto huuhtelemalla tarjoushintaan

Alk. 290€
 • Sisältäen öljyt 10-15l
 • Ota yhteyttä

  Automaattivaihteiston huolto


  AUTOMAATTIVAIHTEISTON ÖLJYNVAIHTO ON TÄRKEÄ HUOLTOTOIMENPIDE.


  Automaattivaihteisto on yksi tärkeimmistä ja monimutkaisimmista auton osista. Vaihteiston kunnon toiminta on perusedellytys auton käyttömukavuudelle sekä ajoneuvon turvallisuudelle. Vaihteistoöljy on automaattivaihteiston toimintaa ylläpitävä neste, se voitelee ja jäähdyttää vaihteiston osia.


  Ajan myötä vaihteistoöljyyn kertyy kitkavoimista syntyneitä partikkeleita ja sen seuraamuksena öljyn alkuperäiset voiteluominaisuudet heikkenevät. Säännöllinen öljynvaihto pidentää vaihteiston toimintaikää ja mahdollistaa välttämään isompia korjauksia.


  100% öljynvaihto huuhtelumenetelmällä on edellytys pitkäaikaiselle ja luotettavalle vaihteiston toiminnalle.


  Automaattivaihteiston öljynvaihto huuhtelumenetelmällä suoritetaan huuhtelulaitteen avulla, joka on kytketty automaattivaihteiston öljynkiertojärjestelmään. Uudet öljyt syötetään paineen avulla järjestelmään, jolloin vanhat öljyt syrjäytyvät pois. Näin tuore öljy myös huuhtelee ja pesee vaihteiston öljynkiertojärjestelmän epäpuhtauksista ja osien partikkeleista. Öljyn laatu ja puhtaus voidaan tarkistaa laitteen avulla silmämääräisesti. Huuhtelumenetelmällä saadaan 100% öljynvaihto aikaiseksi.

  Huuhtelumenetelmä vaatii yleensä 10-20 litraa vaihteistoöljyä, riippuen auton mallista.


  Nykyään monet autonvalmistajat kuten BMW, Audi, Toyota ym. käyttävät automaattivaihteistoissa elinikäistä öljyä (ei vaihdettavissa). Kuitenkin vaihteistovalmistajat, esim. ZF, jonka vaihdelaatikoita monet konevalmistajat käyttävät ympäri maailman, mukaan lukien tunnetut autonvalmistajat, kertovat virallisesti: “ Jos ajat keskimääräistä enemmän vaikeissa käyttöolosuhteissa, kuten:

 • toistuvat moottoritiellä ajot maksiminopeusrajoituksilla,

 • aggressiivinen/sporttinen ajotyyli,
 • toistuva peräkärryn hinaaminen,

  on suositeltavaa suorittaa automaattivaihteiston öljyn puhdistus (vaihto) 80 000 - 120 000 km tai 8 vuoden välein, riippuen auton kuormituksesta.


  On siis sinun valintasi vaihdatatko automaattivaihteiston öljyt autoosi vai et. Mutta yleensä autojen omistajat jotka eivät vaihda öljyjä, kohtaavat ongelmia vaihteiston toiminnassa ja kalliissa korjauksissa myöhemmin.

 • Hinnasto

  Tarjoamme huolto­ ja korjauspalveluita nopealla aikataululla

  Määräaikaishuolto

  Jarrut

  Automaattivaihteiston öljynvaihto

  Tuulilasin vaihto

  Ilmastoinnin täyttöhuolto

  Jakohihnan vaihto

  hyvä palvelu

  nopea huolto, edulliset hinnat, soita ja varaa aika!

  0503228790

  Arvostelut